vineri, 1 aprilie 2011

Culori M E T A L I C E

H A I N E & A C C E S O R I I  

1. Opteaza pentru un singur articol metalic
 Fie ca alegi o poseta, o rochie sau o bluza, poarta-le separat, alaturi de haine simple, in culori neutre. De exemplu, la un top auriu sau argintiu, poarta o pereche de pantaloni negri si pantofi simpli, de aceeasi culoare. Crede-ne, este suficient.

 
2. Poarta pantofi metalici
Daca nu indraznesti sa optezi pentru o rochie sau o bluza stralucitoare, poti incerca pentru inceput cu o pereche de pantofi. Argintiul merge foarte bine cu un outfit gri sau nude, iar auriul merge de minune cu negru, verde, crem.

3. Opteaza pentru culoare
Nu te limita doar la cele trei culori metalice de baza - bronz, argintiu si auriu. O piesa metalica poate fi si verde, albastra sau alba. Aceste nuante sunt chiar mai spectaculoase. Vei arata ca o bijuterie.

M A C H I A J   M E T A L I C
  
1. Fardurile metalice sunt facute pentru a fi purtate seara, la petreceri.
Nu-ti incarca machiajul de zi cu astfel de produse, pentru ca vei atrage atentia celor din jur in sens negativ.

2. Nu farda si ochii, si obrajii, si buzele in culori metalice.
Este suficient daca subliniezi doar una dintre trasaturi, altfel culorile vor concura intre ele si vei arata ca un clovn. Machiaza restul fetei cu farduri mate, din aceeasi gama de culori.

3. Auriul este cea mai versatila culoare.
Auriul poate fi pal si subtil, sau cu pigmenti puternici, stralucitori. Poti folosi o pudra fina aurie deasupra pometilor, pentru a da lumina unui ten tern, palid, sau poti accentua decolteul si umerii cand porti o rochie de seara. Ochii fardati in auriu intens arata stil, eleganta si siguranta de sine.

4. Cel mai usor de folosit sunt ojele metalice.
Ojele in nuante metalice avantajeaza orice tip de manichiura, fie cu unghii lungi sau scurte. Iar in perioada Sarbatorilor, poti opta pentru cele mai indraznete culori.

5. Buzele in culori metalice pot arata prea incarcate.
Alege un ruj hidratant in culoarea care ti se potriveste, apoi aplica un gloss usor metalizat doar in centrul buzelor. Opteaza pentru culori calde (roz, cupru, bej, auriu), dar evita argintiul, care face ca tenul sa arate "rece".

6. Daca vrei un machiaj metalic, dar discret, eye-liner-ul este solutia ideala.
Alege unul cu pigment stralucitor, intr-o culoare pe care ai mai folosit-o, si aplica doar pe pleoapa superioara. Va fi mai usor sa te obisnuiesti cu textura metalica daca nu schimbi si culoarea in acelasi timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails